La Tercera Ronda de la Trinations League ha conclòs. I el BCN Rugby Subaquàtic ha sumat el triplet en el campionat , però no ens avancem, anem per parts.

El passat Dissabte, 9 de Juliol, es va dur a terme la tercera ronda de la Trinations League, i ens va tocar a nosaltres ser els amfitrions. A diferència d’altres ocasions, el campionat es va dur a terme en una sola jornada. I, com ja vam veure a Zurich, es va combinar amb el campionat nacional, en aquest cas, en les dues categories, Femení i Masculí.

La piscina a la qual vam acudir van ser les Piscines Municipals de Montjuïc. Una piscina coneguda en el món del rugbi subaquàtic per les seves vistes sobre la ciutat comtal i per les seves dimensions. Un quadrat de 25 m de costat amb 5 m de profunditat. Unes dimensions que exigeixen molt als participants.

En ser organitzadors, la jornada va començar molt d’hora per a tothom. A les 7 del matí ja estàvem a la porta de la piscina descarregant el material. A les 8 ja teníem gran part de les instal·lacions preparades i a les 9 va començar el primer partit.

Tal com es comenta abans, l’equip va participar en tres campionats en un mateix dia. Així que explicarem un a un:

CERS Femení (Campionat Espanyol de Rugby Subaquàtic):

La jornada per a l’equip femení va ser bastant completa, atès que van ser les que van jugar partits dels 3 campionats. Però això no els va impedir guanyar primer a les Pirañas de Valladolid, que les superaven en nombre. El resultat final, després d’un parell de jugades ràpides, va deixar un 2 a 0 a favor de les nostres jugadores.

Amb una victòria en el recompte. Els va arribar el segon partit. Enfrontar-se a les Osas de Madrid a les 12:30h era la cita i les nostres companyes, amb els ànims i les forces carregades, van aconseguir un ajustat 1 a 0 a favor! Dues victòries! Dues victòries que les proclamen Campiones d’Espanya en Categoria Femenina! Felicitats noies! Ara comença el camí a Berlín!

CERS Masculí:

En el cas de l’equip masculí, la primera trobada es va disputar abans de l’equip femení.

Primer partit contra Pirañas. Un partit molt disputat, amb diverses oportunitats sobre la porteria dels de Peñafiel, però gràcies a l’experiència d’ells, van evitar que els hi encaixàrem gols. 0 a 0 i a penals! Per qüestió de temps a l’organització només es podien llançar dos penals per equip. I no va ser fins a l’últim que es va decidir el guanyador. Després d’una parada molt treballada, el resultat va quedar a favor dels nostres.

El segon partit es va disputar després de saber la proclamació de les noies com a campiones. El que els va motivar davant un Madrid que venia amb l’equip complet. Un contundent 6 a 0 els donava la segona victòria a l’equip masculí, i amb ella, el primer lloc en la classificació del CERS Masculí! Campions d’Espanya en Categoria Masculina! Felicitats nois! Al costat de les noies camí a Berlín!

TRINATIONS LEAGUE:

La jornada de la Trinations va començar una mica abans que el CERS. El nostre primer encontre, contra Milano. Una trobada que marcava el camí que anàvem a seguir durant el dia. Una victòria que ens ficava en situació de campionat. El marcador final va quedar 6-0. Aquest primer partit ens va servir per adequar-nos a les dimensions de la piscina.

Després de la primera tanda dels partits del CERS, ens va tocar enfrontar-nos als nostres companys de Madrid. El joc es va desenvolupar majoritàriament al centre del camp, i gràcies a un parell d’escapades i a una acció contínua sobre la porteria contrària, vam aconseguir una victòria de 3-0! Amb aquesta victòria ens ficàvem en el grup A amb tal de disputar les les primeres 4 places del rànquing.

La segona tanda dels partits del CERS ens va separar de la tercera trobada. Aquest, ens va presentar a Firenze a l’altre costat del camp. Els partits contra Firenze sempre han estat molt durs, ja que ells tenen molta experiència i jugadors molt forts. I aquest no va ser menys. Amb una possessió baixa de la pilota i uns quants pilotes disputats, vam aconseguir continuar en ratxa. Partit finalitzat i amb un 2 a 0 a favor nostre!

Aprofitem que a la tercera ronda del campionat espanyol no participàvem per poder descansar una mica i agafar energies. El que ens va portar al nostre quart partit. Physalis! Un equip fort, amb moltes ganes i que sempre estan a sobre. Malgrat això, vam poder gestionar molt bé els nostres esforços i oportunitats. Permetent-nos guanyar amb un distant 4 a 0.

Ara, només teníem per davant l’últim partit, que definia qui es quedava en primera o en segona posició. Era el partit que tancava la jornada. Un partit en el qual ens enfrontàvem a Pirañas. Partit bonic, amb molt maneig de pilota i amb molta arpa! Pressionar molt sobre les seves sortides i sobre la seva porteria, el que ens va portar a una victòria! 2 a 0! Campions de la Ronda de la Trinations a Barcelona!

Amb aquest partit es va acabar la jornada i va començar la celebració! Però amb un mig temps per deixar les instal·lacions recollides i tot preparat per dirigir-nos al lloc del sopar.

Un cop allà, es va celebrar el lliurament de premis després d’un menjar molt completa i amb una bona assistència!

Per acabar, volem agrair a molts! Als equips i als participants per fer possible la Trinations, per l’esforç de desplaçar-se, per la seva col·laboració i per donar-ho tot a l’aigua. Als organitzadors i l’equip tècnic, que van estar treballant molt per obtenir un dia tan rodat com el que vam tenir. Als voluntaris, moltes gràcies! Ens van ajudar a fluir d’una manera que sense vosaltres no haguéssim fet. Als nostres jugadors per haver donat el millor de cada un i donar-nos tantes alegries! Als equips espanyols pel seu joc i la seva participació en el CERS. A tots familiars i amics que van venir a visitar-nos i a veure els partits!

Ens veiem a la següent jornada que serà al setembre a Bèrgam, Itàlia! I … al novembre a Berlín !!!