Just un any més tard l’equip BCN Rugby Subaquàtic va tornar on tot va començar per jugar la quarta i última parada de la primera edició de la lliga de la Trinations League, que es va celebrar a Bèrgam, Itàlia.

Les instal·lacions, van ser les idònies per al torneig, una piscina que ja coneixíem bé ja que eren les mateixes que l’any anterior. Les Piscines Municipals de “Bergamo”, Itàlia tenen un gran espai verd i dos piscines, una per natació i l’altre per a salts. Aquesta  última és on es van realitzar els partits i té unes dimensions de 15 x 15 x 4.5 m. Una profunditat còmode que permet utilitzar les 3 dimensions d’aquest esport. Una altra característica especial que té aquesta piscina és que és una de les poques piscines que té un àrea coberta amb vidres a un dels seus laterals, per on es poden veure perfectament els partits.

El nostre equip va anar arribant esglaonadament divendres, per tant fins a la nit no es va fer la primera concentració de tot l’equip per començar a preparar-nos per l’important cap de setmana que ens venia a sobre.

Els partits van començar dissabte ben d’hora. El torneig es repartia en tres grups amb 4 equips en cada un. En el nostre grup hi havia els equips de Ratisbona, Brescia i Zurich. En cada grup tots els equips s’enfrontaven entre ells per obtenir una classificació dins del grup.

El nostre primer partit va ser contra Bratisbona on vam obtenir un magnífic resultat de 9 – 0, el següent partit va ser més complicat però vam demostrar la bona compenetració que s’està formant, aconseguint un 2 – 0 contra Brescia. L’últim partit de la fase de grups va ser contra Zurich, un rival potent que ja havíem jugat contra ell en ocasions anteriors, i que aquesta vegada vam demostrar un gran nivell mantenint la porteria a 0 i marcant 8 gols a favor nostre.

Amb aquests resultats ens vam col·locar primers de grups, i això va donar lloc a que lluitéssim pel pòdium juntament amb dos grans equips: Pirañas (els nostres rivals directes de Valladolid que encapçalava el rànquing de la Trinations) i la selecció d’Austria sub – 21, que juguen en la Lliga del Nord d’Europa (una lliga d’un nivell molt superior al nostre). Entre aquests dos equips ens vam haver d’enfrontar.

Dissabte a la tarda va ser el torn contra el rival directe, Pirañas. Un partit immillorable que va acabar amb la nostra victòria (2 – 0) mantenint la porteria a 0 i marcant dos gols. El partit va ser molt dur, fins hi tot l’Alejo un dels jugadors del nostre equip va parar com a porter un gran penalti!

Gràcies al partit contra Pirañas ens vam classificar matemàticament com a guanyadors de la lliga de la Trinations Europea, en tot cas encara faltava un partit el dia següent on ens jugàvem quedar primers del torneig, i com diu el nostre entrenador Carlos: “Res a celebrar fins al final”.

Ja amb els resultats immillorables va arribar a la nit i amb això es va fer el sopar dels equips i el buffet lliure molt ben gestionat per als organitzadors. Després es va fer una mica de festa entre tots els equips, però com que al dia següent encara quedava un partit vam decidir no plegar gaire tard.

Diumenge al matí vam jugar un últim partit que marcaria l’excepció del nostre magnífic torneig, va ser l’únic que vam perdre  quan al final del partit ens van marcar l’únic gol que es veuria en el nostre partit… Un partit on vam intentar donar-ho tot i en alguna ocasió vam tenir l’ocasió de marcar però no vam tenir sort. Tot i així vam sortir molts contents pel partit que vam jugar tots encara que fos una derrota de 0-1.

Aquest primer cap de setmana de setembre ha quedat demostrat que el club BCN Rugby Subaquàtic té un equip de jugadors molt ben compenetrats, a més de ser un dels equips amb més participació femenina.

Finalment vam quedar segons de la FIRENZE CUP, però CAMPIONS de la Trinations!!!!! Hem obtingut el guardó com a campions de la primera edició d’ aquesta competició internacional: l’emoció que vam obtenir tot l’equip no es va poder descriure amb paraules!

Ja per acabar el cap de setmana vam poder gaudir de la ciutat fent una visitat turística per alguns racons de la ciutat i menjant els seus exquisits gelats italians.

Per acabar, agrair la gran organització que va haver de la piscina, del club Firenze i de tots els organitzadors de la Trinations, ja que havent sigut el primer any en fer aquest torneig, han obtingut un gran campionat molt ben  gestionat. Agrair també a tots els jugadors dels diferents clubs per a demostrar sempre que som uns grans equips dins i fora de l’aigua.

El còmput de la Trinations League ha anat tant bé que ja s’ha decidit que l’any que ve es farà la segona edició de la Trinations League! Nosaltres ja tenim moltes ganes de demostrar qui és el BCN Rugby Subaquàtic i mantenir el nostre títol de campions.

Felicitats CAMPIONS!!!