L’equip de BCN Rugby Subaquàtic comença la nova temporada. Una temporada que ens espera plena de partits i grans experiències. La primera trobada ha tingut lloc el passat cap de setmana a les Piscines Municipals de “Bergamo”, Itàlia, on es va disputar la primera parada de la “3 Nations League”.

Aquesta lliga s’ha creat amb la iniciativa d’enfrontar els equips d’Espanya, Suïssa i Itàlia, i es desenvoluparan durant l’any en tres convocatòries, una en cada país. La primera a “Bergamo”, la segona a Zurich i la tercera a Barcelona. La competició es divideix en dues categories: Elit i Ascens. En cada una d’elles es barregen i es mesuren les forces dels equips.

La primera parada, com ja hem comentat, fou a les Piscines Municipals de “Bergamo”, Itàlia. Un equipament idoni per dur a terme un torneig a l’exterior ja que tenen un gran espai verd i dos piscines, una per natació i l’altre per a salts. Aquesta  última és on es van realitzar els partits i té unes dimensions de 15 x 15 x 4.5 m. Una profunditat còmode que permet utilitzar les 3 dimensions d’aquest esport. Una altra característica especial que té aquesta piscina és que és una de les poques piscines que té un àrea coberta amb vidres a un dels seus laterals, per on es poden veure perfectament els partits.

Dissabte al matí va començar el certamen, i ja des de ben aviat, el nostre equip va jugar el seu primer enfrontament. Un partit complicat que va deixar com a resultat la primera i única derrota del nostre equip. L’equip de “Basel” ens va guanyar per 4­-2, després d’un partit molt igualat.

La derrota que vàrem patir ens va servir per afrontar la resta de partits amb més força obtenint així els bons resultats gaudint d’una victòria rere l’altra. Primer davant Luxemburg (3-­1), després contra Bodensee (6-­0) i per últim contra Milà (9-­1). El dia següent seguint amb aquest nivell vam aconseguir una última victòria contra Brescia (8-­0).

Els resultats són un reflex d’un gran joc realitzat pel nostre equip. Un joc caracteritzat per la bona compenetració en l’atac, per la bona defensa i per l’experiència obtinguda al llarg de l’anterior temporada. Cadascun dels jugadors va acabar el cap de setmana amb una bona sensació de si mateixos i del conjunt. Aquestes victòries ens ajudaran a encarar amb més ganes els pròxims tornejos.

El diumenge al migdia es va donar per acabada el torneig amb un partit femení. En aquest, es van apuntar noies de diferents clubs per enfrontar-se unes contra altres. Un partit espectacular en el que van participar dues jugadores del nostre equip. Els 20 minuts de joc van ser molt intensos i es va poder veure el gran nivell dels equips femenins i l’adaptació a improvisar i saber llegir el tipus de joc a l’instant encara que els equips estiguin barrejats.

Un cop finalitzat el partit de les noies es va procedir a l’entrega de premis. Allà els organitzadors van realitzar un discurs, deixant clar que tots els participants estem molt entusiasmats amb l’idea de continuar participant a la “3 Nations League”! Al nostre club se li va fer l’entrega del diploma per la seva segona plaça obtinguda en la classificació. FELICITATS A TOTS ELS INTEGRANTS DEL NOSTRE EQUIP!

Elite League
1. German Mix
2. Madrid
3. Firenze
4. Luzern
5. Zürich
6. Pirañas Peñafiel

Ascending League
1. Basel
2. Barcelona
3. Luxembourg
4. Bodensee
5. Milano
6. Brescia

Acabada l’entrega de premis i haver fet un pica­pica a les instal·lacions, vam passejar per la bella i històrica ciutat de “Bergamo”, els carrers de la “Città Alta”. Allà vam gaudir de la bona cuina italiana i de la companyia de tot l’equip. Sempre amb un gran somriure a les nostres cares, obtingut tant per la felicitat del torneig com per la sensació de germanor que, cada cop és més fort entre els nostres jugadors i jugadores.

Per concloure volem donar les gràcies a l’equip de Milà, als organitzadors de la “3 Nations League”, als companys de Barcelona, Madrid i Valladolid, al nostre entrenador, a la resta d’equips, i a tots els participants que amb la seva passió fan possible la realització d’aquests esdeveniments!

ENS RETROBEM AVIAT!!!! PRÒXIMA PARADA… SUÏSSA!!!!!