Els dies 23 i 24 de Maig es va disputar la Firenze Cup 2015 on van participar la SERS (Selecció Espanyola de Rugbi Subaquàtic) i les noies del BCN Rugby Subaquàtic, entre altres equips d’Europa. Tots equips van estar organitzats en sis grups (quatre masculins i dos femenins).

Els partits es van jugar a les piscines Paolo Costoli, Florència, unes instal·lacions adequades amb unes dimensions perfectes per practicar el rugbi subaquàtic amb una fondària de 4 m. Encara que el clima no va ser el més idoni vam poder jugar els partits a l’exterior.

La competició va començar a primera hora del matí del dissabte i va acabar amb les finals el diumenge al matí. Els enfrontaments, amb una durada de 14 min a temps corregut, van ser ràpids i intensos.

Per una banda l’equip masculí, la SERS, amb cinc jugadors del BCN Rugby Subaquàtic, en un inici no estaven molt encertats i com a conseqüència van perdre els primers partits, però a partir del tercer partit van canviar el xip, per jugar de manera molt organitzada i van guanyar tots els partits que quedaven deixant la seva porteria a 0. Amb aquests resultats van acabar assolint la novena plaça.

Per altra banda, l’equip femení del BCN Rugby Subaquàtic amb l’ajuda d’algunes altres jugadores internacionals, van jugar contra equips experimentats com les finlandeses i daneses. Els resultats finals dels partits van demostrar que l’equip femení està a l’alçada dels grans equips nòrdics amb una diferència de gols molt ajustada, deixant la porteria casi a 0.

Al final de la competició els nois van acabar novens i les noies cinquenes. Després del cap de setmana tan esgotador, encara vam tenir energies per fer el sopar i festeta de dissabte nit amb tots els equips i diumenge després de les finals vam visitar Florència. Allà vam poder gaudir de la seva cultura, la seva música, i com no la seva gastronomia deliciosa!!!!

Aquests varen ser els resultats finals de la competició: