Aquest passat dissabte l’equip de BCN Rugby Subaquàtic va anar a jugar el CERS (Campionat Espanyol de Rugby Subaquàtic) a Madrid. El torneig estava format pels tres equips espanyols, tan per masculí com femení: Pirañas (Valladolid), Osos (Madrid) i BCN Rugby Subaquàtic (Barcelona).

El campionat es va dur a terme a les instal·lacions M86 de Madrid des de les 13:30h fins a les 20:30h. Es van anar intercalant els partits mixtos/masculins amb els femenins. Cada partit eren dues parts de 10 min a temps corregut. Una característica especial d’aquesta piscina és que té una fondària de 5,50!

Tots els partits van ser molt disputats. Per una banda l’equip de nois, sent per alguns, el seu primer campionat, van posar moltes ganes en tots els partits. Tot i aquests esforços, alguns desajustos als primers partits i jugar contra un equip molt experimentat com Pirañas van fer que els resultats no fossin els esperats per als nois. No obstant, van demostra en tot moment la bona connexió entre els integrants de l’equip masculí.

Per altra banda les noies, encara que no tenien quasi cap canvi, van jugar molt organitzades amb una defensa molt activa i uns contraatacs molt ràpids amb els que van obtenir uns resultats molt positius, empatant 1 partit contra les campiones de l’any passat (Osos) i guanyant la resta amb victòries contundents.

Partit Hora Blau Blanc Resultat
1 14:00 h Pirañas M BCN M 9 – 1
2 14:30 h Osos F Pirañas F 6 – 1
3 15:00 h Osos M BCN M 3 – 2
4 15:30 h BCN F Pirañas F 10 – 1
5 16:00 h Osos M Pirañas M 2 – 2
6 16:30 h Osos F BCN F 0 – 3
7 17:00 h BCN M Pirañas M 0 – 4
8 18:30 h Osos F BCN F 3 – 3
9 19:00 h Osos M BCN M 3 – 2
10 19:30 h Pirañas F BCN F 0 – 4
11 20:00 h Osos M Pirañas M 2 – 8
12 20:30 h Osos F Pirañas F 6 – 0

Resumint els nois van quedar 3rs i les noies van assolir el 1r lloc! El resultat de les noies els hi dóna la plaça per anar a Berlín a la UWR Champions Cup, un gran repte que encaren amb molta il·lusió!!!!! Felicitats campiones!!!! =)

Una vegada acabats els partits la majoria de l’equip va haver de sortir ràpid per agafar l’AVE de tornada a Barcelona on des de la cafeteria del vagó del tren vam poder celebrar el fantàstic torneig realitzat. Els que es van quedar a Madrid van poder fer una visita a la capital.

Tot l’equip va acabar molt cansat, però supercontents pel bon joc realitzat i per la pinya que anem formant partit rere partit. Felicitem als campions masculins, Pirañas, i els hi desitgem molta sort a la Champions de Berlín on estaran acompanyats per les noies del nostre equip, el BCN Rugby Subaquàtic.

Acabar agraint tots els equips que han format part del torneig i a la seva organització.