El club BCN Rugby Subaquàtic va convocar per l’últim cap de setmana de primavera el Mundialito!! Una barreja entre un campament i torneig en el que van participar noies de diferents equips noruecs i un grup d’alemanys, a més de l’equip amfitrió.

Per uns quants, nois va servir com a preparació del mundial de Cali, i per les noies va ser preparatori pel Campionat de Berlín. Per altres va ser una experiència única per millorar en el nostre esport. Per tots va ser un dia espectacular en el Càmping Riembau, a Platja d’Aro, Costa Brava.

Vam sortir tots ben d’hora des de l’Estació de França. Les instal·lacions estaven molt bé, la piscina té la fondària reglamentaria, 3.25 m. A les 11 h del matí vam començar amb una master class

De les noruegues compartint amb nosaltres algunes de les seves tàctiques, com per exemple: mantenir la pilota durant l’atac, recuperació ràpida de pilota i col·locació ràpida en la defensa. Un gran entrenament on vam poder aprendre d’un dels millors equips.

Una vegada finalitzada la part tècnica, ens vam posar a disputar el torneig. L’ordre dels partits van ser els següents:

  • Noruegues – BCN Rugby Sub masculí.
  • Noruegues – BCN Rugby Sub femení.
  • BCN Rugby Sub Masculí – BCN Rugby Sub Femení.
  • Partits barrejats.

En l’últim partit vam barrejar els jugadors en dos equips. Aquest, a diferencia de la resta de partits van ser dos parts de 15 minuts cada una, on tots van demostrar les ganes de cadascú a l’hora de jugar a Rugby Subaquàtic. La resta de partits consistien en una única part de 15 minuts.

Es va poder observar com les noruegues tenen una manera molt organitzada i tècnica fantàstica en els partits. Encara que el BCN Rugby Subaquàtic tan femení com masculí va demostrar que està millorant molt i ens estem preparant per afrontar els nous reptes que s’apropen.

Com els partits de la piscina acabaven a mig matí, vam aprofitar per gastar les nostres energies i, així, dinar amb molta gana, cosa que va anar bé perquè ens van donar moltíssim menjar. Després de dinar vam estar petant la xerrada, descansant i aprofitant les fantàstiques instal·lacions.

A mesura que es va fent tard, els cotxes van tornar a Barcelona i els jugadors/es es van preparar pel sopar i festa post – Mundialito! Un sopar a un restaurant exquisit va obrir la festa de la nit, i va reafirmar que el rugbi subaquàtic, tan a la terra com sota l’aigua, es un esport que sempre es gaudeix.

Durant el sopar es va aprofitar per agrair la bona organització del torneig i a tots els participants per preparar i assistir a aquesta versió de la Barcelona CUP. L’any que ve tornarem a tenir una nova edició de la Barcelona CUP i tornarà a les dates habituals, a mitjans de Juliol.

Us esperem a tots l’any que ve!!!