Aletes

Les aletes que s’utilitzen han de ser tancades per la zona del taló i rígides. El grau de rigidesa depèn de cada jugador, però quan més rígides més velocitat i més agilitat.

P1010010

Màscara

S’utilitza la màscara típica de submarinisme que agafa ulls i nas. La diferència es que porta unes cintes ajustables al darrere per tenir-la més ben agafada i que no se’t moguin.

P1010018

Tub o "snorkel"

Serveix qualsevol tub, però quan més senzill sigui millor. A més, s’ha d’ajustar a l’esport tallant-lo per a que quedi a la mateixa altura del cap i així evitar que s’enganxi a cap lloc.

P1010011

Casquets

Són els casquets utilitats també per jugar a waterpolo. Són de color blau o blanc i tenen el número en un lateral, per a la identificació del jugador, a vegades també posa el nom. A més aquests casquets tenen orelleres que ofereixen protecció a possibles cops en la zona de l’orella.

P1010014

Banyadors

Els banyadors, com els casquets, ajuden a la identificació del equip i del jugador. Poden ser de color blau o blanc. En alguns casos també porten el nom de l’equip, el número i/o el nom del jugador.

banyador2 (4)

Pilotes

Pilotes rodones de goma que contenen aigua salada o glicerina a l’interior per donar flotabilitat negativa.

P1010005

Porteries

Les porteries són metàl·liques i la forma recorda a les cistelles de bàsquet. Es troben al fons de la piscina fixades o aguantades amb uns pesos a l’interior per a que no es moguin del lloc.

P1010020

Jugadors/es

Equip indispensable per a poder jugar!!! :)

bcn_cup2010-13