CHAMPIONS 23 FEMENI

CHAMPIONS CUP 2023 – Participació Femenina

Les noies participen a la Champions Cup de 2023

Com cada any, l’últim cap de setmana de novembre es converteix en una data assenyalada! Es celebra durant tres dies la Champions Cup, a Berlín, Alemanya. A aquesta competició només vénen els campions i campiones de cada país, per demostrar de què estan fets.

Per aquest any, el club es va presentar una vegada més a ambdues categories: Masculina i femenina. Les sensacions generals per a tots dos equips van ser les millors que s’han viscut en anys. Així que, perquè ho visquis, et deixem un resum:

Fase de grups

Les noies que representaven aquest any la secció femenina del club van començar la competició en un grup de 5 clubs. Tres d’aquests clubs ja són veterans d’aquesta competició: Akkaren SDK (Noruega), Amager Uv-Rugby (Dinamarca) i Black Memaids (Suècia). L’altre club que completava la llista era l’equip Paris Titans (França), per al qual era la seva primera vegada en aquesta competició.

La fase de grups per a les esportistes va començar amb un partit dur, però que va estar molt disputat fins als últims minuts. Al final, es va arriscar per guanyar el partit, però amb un resultat en contra. Les noies de Barcelona van perdre 5-2 contra l’equip suec.

El segon partit, l’últim de l’horari de la jornada, va ser un partit molt igualat, però dominat pel conjunt català. La determinació en aquest partit va fer que l’equip femení aconseguís per primera vegada guanyar a l’equip danès Amager per la mínima.

Al dia següent, les noies començaven la jornada contra l’equip novell de la competició femenina. Però el seu estatus de novell no implicava que fos un partit fàcil. L’equip català va aconseguir una victòria lluitada i ajustada contra l’equip francès de 3-2. Per acabar la fase de grups, es va disputar el partit contra les campiones de l’edició passada, les noruegues Akkaren. El resultat, 6-0, no fa favor en números al lluitat i ben jugat que va estar per part de l’equip català.

Ronda intermèdia

Amb aquests resultats a la fase de grups, la secció femenina del club BCN Rubgy Subaquàtic va passar com a tercera de grup. Aquesta posició els donava peu a jugar un partit de la ronda intermèdia. Una victòria les feia disputar la cinquena plaça i una derrota les portava a jugar per la setena plaça del torneig.

En aquesta ronda intermèdia, l’equip de la ciutat comtal, es va enfrontar a un vell conegut, l’equip UWRC Wien (Àustria). Després d’una primera part molt disputada, el partit va acabar amb una victòria a favor de les austriaques, per 3-1.

L’últim partit

Amb aquest resultat, només quedava un partit per jugar. Aquest partit dictaminava qui es quedaria amb la setena plaça. L’adversari, les nord-americanes NJ Hammerheads. Un partit que sobre el paper anava a ser igualat, i així va ser. Amb un partit molt físic i amb molta intensitat, l’equip de Nova Jersey va acabar portant-se la victòria amb un 2-1, fent que l’equip de Barcelona es quedés a la vuitena plaça.

Promueve y finanza: La Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Treball.