CHAMPIONS 23 MASCULI

CHAMPIONS CUP 2023 – Participació Masculina

Un cap de setmana ple de Rugbi Subaquàtic!

Com cada any, l’últim cap de setmana de novembre es converteix en una data assenyalada! Es celebra durant tres dies la Champions Cup, a Berlín, Alemanya. A aquesta competició només vénen els campions i campiones de cada país, per demostrar de què estan fets.

Per aquest any, el club es va presentar una vegada més a ambdues categories: Masculina i femenina. Les sensacions generals per a tots dos equips van ser les millors que s’han viscut en anys. Així que, perquè ho visquis, et deixem un resum:

Fase de grups

Els nois que van ser aquest any a Berlín tenien a priori una fase de grups amb la qual podien somiar. A la llista estaven: Ecomares (Colòmbia), PF České Budějovice (República Txeca) i Bratislava (Eslovàquia).

Tota la fase de grups, per a l’equip masculí, es va desenvolupar en un sol dia, el divendres. Els nois van començar amb una victòria contundent contra Bratislava, amb 9-0 a favor. Un excel·lent inici de torneig, que es va veure perjudicat en el segon partit contra els txecs. Un partit que l’equip de PF České Budějovice va guanyar 2-1 i amb un final molt disputat. I ja per tancar la jornada, l’equip de Barcelona es va mesurar al campió de Colòmbia, tenint un resultat de 5-0 en contra, però amb una primera meitat de tu a tu i quedant 0 a 0.

Ronda Intermèdia

Aquests resultats van fer que l’equip barceloní quedés 3r de grup i passés a la següent fase on els esperaven: Firenze (Itàlia), UWRC Wien (Àustria) i USZ Zürich (Suïssa). En aquesta fase, l’equip català va recollir tres victòries amb un sol gol en contra i amb 11 a favor. A més, va aconseguir una victòria històrica. Era la primera vegada que el club de Barcelona guanyava a l’equip austriac en competició oficial.

L’Últim partit

Un hito, que després dels creuaments, es va repetir a la lluita per la novena plaça. Al final, amb una victòria per 2-1, el Club BCN Rugby subaquàtic va obtenir una lluitada novena plaça.