FEM PORTADA

Salta a l’aigua amb les Valkíries de Barcelona!

Aventura Subaquàtica per a Valkíries

T’encanta l’acció, la natació i estàs ansiosa per noves aventures? Llavors, salta a l’aigua amb les Valkíries de Barcelona i descobreix el Rugbi Subaquàtic podria ser el teu pròxim desafiament. No es necessita experiència prèvia, només el coratge de submergir-se en l’inexplorat.

Tot i així, si vols tenir una introducció, pots llegir l’article on et convidem a saltar a l’aigua i viure aquesta aventura.

Submergeix-te en el Món del Club BCN Rugby Subaquàtic

El Club BCN Rugby Subaquàtic no només és un club d’esports aquàtics; és una comunitat unida per la passió, la camaraderia i l’esportivitat. Les jugadores comparteixen rialles, reptes i l’emoció de jugar un esport únic que combina estratègia, resistència i empatia.

Troba la teva Tribu Subaquàtica

Per a les dones que busquen una comunitat on puguin créixer com a esportistes i persones, el «Club BCN Rugby Subaquàtic» ofereix un espai inclusiu. La piscina es converteix en el teu camp de joc, i les companyes d’equip, en una tribu aquàtica.

Salta a l'aigua amb les Valkíries

Sigues Part de la Història Subaquàtica

Un exemple de l’història que s’està escrivint són les anteriors participacions de l’equip femení en diverses competicions nacionals i internacionals.

La secció femenina ha estat campiona nacional CERSC en els últims anys. Aquesta posició els dóna la classificació a la Champions Cup, un torneig internacional celebrat a Berlín al qual van les campiones i campions de cada país.

A més d’aquest assoliment, aquest any 2024 no podia començar de millor manera. L’equip femení es va coronar com a campió del torneig “Salzbuirger Stier” a Àustria!

Uneix-te al fenomen del Rugbi Subaquàtic Femení i sigues part d’una història que s’està escrivint sota l’aigua, ¡l’equip femení t’espera!

Promou i finança: La Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Treball.