MIXT PORTADA

Submergeix-te a l’aigua amb el Rugbi Subaquàtic!

T’agrada conèixer esports nous, l’adrenalina i la camaraderia? Submergeix-te a l’aigua amb el Rugbi Subaquàtic i podràs viure-ho. I per fer-ho, posem el focus en el nostre club, el «Club BCN Rugby Subaquàtic«, que ha estat fent apnees des de la seva creació a Barcelona el 2005.

Què és el Rugbi Subaquàtic?

Imagina combinar la intensitat del rugbi, la gràcia de la natació i l’emoció d’estar sota l’aigua. Voilà! Tens el Rugbi Subaquàtic. Aquest esport, sovint passat per alt, s’ha convertit en un fenomen en si mateix.

Si parlem de la manera més tècnica, el Rugbi Subaquàtic és un esport aquàtic que es juga en apnea. Es necessiten aletes, vestit de bany, ulleres de busseig, tub i gorra amb protecció. Es juga amb una pilota que no flota i l’objectiu és introduir aquesta pilota a la porteria fixada al fons de la piscina.

Si es vol mencionar què és per a les persones que el practiquen, hi ha molts valors que representen l’esport per als esportistes. Paula, jugadora del club, ho explica de la següent manera: «El rugbi Subaquàtic és per a mi, en tres paraules, és: Equip, família i passió».

L’equip d’Espartans i Valkíries de Barcelona

A Espanya va arribar el 2003 de la mà de Pirañas Peñafiel, i des d’allà va viatjar en el temps i en l’espai a les altres 5 ciutats que avui acullen aquest esport: Barcelona, Granada, Madrid, Pamplona i Saragossa.

A Barcelona, un grup d’esportistes es van unir per formar el «Club BCN Rugby Subaquàtic». Des de la seva creació el 2005, aquests Espartans i Valkíries han desafiats els límits i han portat l’esport a noves alçades (o, en aquest cas, a noves profunditats).

Submergeix-te a l'aigua - Rugbi Subaquàtic

El Club BCN Rugby Subaquàtic ha participat en diferents competicions al llarg del continent europeu des de la seva creació. Les més importants sempre han estat dues. D’una banda, les competències nacionals, també conegudes com el Campionat d’Espanya de Rugbi Subaquàtic per Clubs. D’altra banda, al ser campions nacionals, a la Champions Cup. Un torneig que es porta a terme a Berlín i en què participen els i les campiones nacionals de cada país a nivell internacional.

Llança’t a la piscina i forma part de la història

Submergeix-te a l’aigua amb el Rugbi Subaquàtic de la mà del Club BCN Rugby Subaquàtic. Un club en què podràs trobar la teva comunitat, el teu esport i la teva passió!

Forma part de la història que s’està escrivint, contactant a través del correu electrònic o de les xarxes socials.

Ens veiem sota l’aigua!

1 comentario en “Submergeix-te a l’aigua amb el Rugbi Subaquàtic!”

  1. Pingback: Salta a l'aigua amb les Valkíries de Barcelona! - BCNRugbySub

Los comentarios están cerrados.